Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Summerbird Èdition Noël chokolade julekalender 495 gr. –

kr.398,00

Ikke på lager

Årets julenyhed Summerbird Èdition Noël chokolade julekalender er fyldt med Summerbird’s ikoniske sommerfugle, raffinerede chokoladebarer, dragerede nødder og smagfulde, fyldte chokolader. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, Èdition Noël indeholder 11 forskellige varianter.

Summerbird Èdition Noël chokolade julekalender hylder juletiden, samværet og julehyggen med klassiske og nyfortolkede variationer af julens allerskønneste smage. Summerbird’s efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er fyldt med frisk økologisk chokolade, skabt med kompromisløst håndværk af Summerbird’s specialiserede chocolatiers. De mange smagsoplevelser, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer.

Chokolade fra Summerbird er klassisk chokoladehåndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har Summerbird specialiseret sig i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Summerbird kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

Glæd dig selv og dine kære med en julekalender fra Summerbird Organic, og giv dem muligheden for at tælle ned til jul med daglige chokoladeoverraskelser inspireret af naturen.

Summerbird’s chokoladejulekalendere er produceret af de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer og byder modtageren på både klassiske og moderne fortolkninger af julens elskede og traditionsbundne smage.