Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

Økologisk

Producent

Wild Distillery Bornholm Ene Craft Gin Sloe 32% alc.

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 5684 Kategorier: , ,

Udvalgte slåenbær fra Bornholm, trukket i ENE Original Dry Gin i mere end 10 måneder, inden den bliver blandet med sukker for at skabe en rig rubinrød likør med bittersød frugtsmag. Sloe Gin var en populær drik i England i 1800-tallet og fremefter. Den er traditionelt nydt som digestif eller som en sjælevarmer om vinteren til sportsbegivenheder.  Nydes bedst med en lemon tonic eller Ginger beer toppet med et par slåen bær – eller en skive appelsin.

Wild Distillery er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil.

På håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch, har Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier; ENE og WILD.