Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

70 cl.

Økologisk

Ja

Producent

Wild Distillery slåen gin ENE Distilled Sloe Limited Edition

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6003-1-1-2-1 Kategorier: , ,
ENE Distilled Sloe

er en spændende gin, som er blevet eksperimenteret med i længere tid. Slåengin er jo normalvis rubinfarvet, da det laves som et udtræk tilsat sukker. Denne er dog destilleret, hvilket giver denne slåengin en ren og klar farve.

Smag og serveringsforslag

ENE Distilled Sloe er et alternativ til de ofte meget søde slåenginner. Den er nemlig helt fri for sukker og sødestoffer. Den bevarer dog den velkendte og behagelige smag af mandlen, som kendes fra slåen. Den er perfekt til julefrokosten, eventuelt sammen med risalamanden.

Den kan sagtens drikkes i en cocktail. Prøv den eventuelt med en lemon tonic, masser af is og en skive citron.

ENE Distilled Sloe er en limited edition gin, der ligeledes udkommer i 450 eksemplarer.

Wild Distillery

er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil.

På håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch, har Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier; ENE og WILD.