Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Krenkerup Brown Ale 5,3% IBU: 18

kr.41,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5657-1-2-2 Kategorier: , , ,

Krenkerup Brown Ale er en lækker overgæret øltype. Den har karakteristisk maltaroma og forkæler med noter af ristet brød, chokolade og karamel. Krenkerup’s Brygmester har kreeret en særdeles velafbalanceret øl skabt på gode rene råvarer. Den er brygget med pilsnermalt fra egne marker og lækker karamelmalt. Det giver en behagelig sødme og en smuk kastanjebrun farve. Den farve gør – sammen med et tæt cremet skum – Krenkerup Brown Ale til en fryd for øjne og smagsløg.

Denne ufiltrerede Krenkerup Brown Ale er blød, fyldig og imødekommende. Den har en afdæmpet bitterhed fra humletyperne Nordbrauer og Spalt Spalter. Den milde sødme skaber en perfekt balanceret smagsoplevelse.

Nyd Krenkerup Brown Ale til retter hvor øllet skal ledsage og komplimentere den gode smagsoplevelse. Eller nyd den alene når du trænger til en blød og behagelig smagsoplevelse. Den er ikke for tung, ikke for sød – bare en drikkeoplevelse af den rigtig rare slags.

Krenkerup Bryggeri er en moderne og innovativ del af det gamle og distingverede Krenkerup Gods. Godset ligger i Sakskøbing og er siden 1367 gået i arv fra slægt til slægt.

Øl fra Krenkerup Bryggeri er brygget med dansk malt og omhyggeligt udviklet efter det bayerske Reinheitsgebot. En særlig brygningsmetode efter tyske forskrifter. Den stiller høje krav til rene råvarer og absolut ingen anvendelse af E-numre, tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og enzymer. Det giver dansk kvalitetsøl på vand, malt, humle, gær og intet andet!

Når der brygges, bruges der så vidt muligt kun malt fra egen produktion. Den malt kommer fra byg dyrket på Krenkerups jorder.

Når proteinindholdet i byggen er i orden, køres den til Weyermann i Tyskland, som skånsomt malter det og sender det retur. Herefter begynder processen med at lave det korn der engang stod på godsets marker om til øl – dét er øl fra jord til bord!