Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Område

Land

Producent

Underområde

Amici Cellars Olema Pinot Noir 2022

kr.249,00

På lager

Varenummer (SKU): 4884-3-1-1-1-1-1-1-2-1 Kategorier: , , ,
Amici Cellars Olema Pinot Noir

2022 Olema Pinot Noir, lavet af Amici Cellars, er en glat og aromatisk Pinot Noir, der fremviser det bedste af vinfremstillingen i Sonoma County fra en fremragende årgang. En blanding af Pinot Noir-druer fra førsteklasses vinmarker i de meget anerkendte Russian River Valley og Sonoma Coast appellationer, vinen har de klassiske Pinot Noir-karakteristika med parfumerede aromaer og lyse, fokuserede røde frugtsmage, indrammet af delikate tanniner.
2022 Olema Pinot Noir lokker med en fremtrædende næse med brombærkompot, kanelstænger og friske røde bær. I smagen flettes en subtil hasselnød-toastiness sammen med sort kirsebær, krydderier og delikat rosenvand. Finishen har en nuanceret krydderi og medium krop.

Om Amici Cellars

Amici Cellars er et familieejet vineri beliggende for foden af Palisades, lige uden for Calistoga, Napa Valley, hvor de er dedikerede til at producere ægte varietetvine fra exceptionelle vingårde.

Sammen med deres talentfulde vinfremstillingsteam ledet af Tony Biagi og Matt Courtney, bringer de årtiers relationer med fremragende avlere, som kombineret med deres håndværk resulterer i elegante, afbalancerede og udtryksfulde vine, der er lavet til at blive nydt blandt venner.