Yderligere information

Størrelse

stk.

Land

Område

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

1 flaske Viberti Langhe Dolbà inkl. emballage og kort

kr.144,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1432 Kategorier: ,
Sendeklar vingave der kan leveres over hele landet til private og erhverv. Tekst til kort og leveringsdato noteres i beskedfeltet.

 

Historien om Viberti Giovanni-vingården begyndte i starten af 1900-tallet, da Cavalier Antonio Viberti købte en kro ved navnet Al Buon Padre”, i Vergne-distriktet i Barolo. Til kroen hørte også en lille vingård og i 1923 begyndte Antonio at producere sin egen vin til gæsterne på kroen.

I 1967 overtog sønnen Giovanni og hans kone Maria kroen og vingården og navngav stedet Viberti Giovanni. I dag er&nbsp tredje generation ved roret i skikkelse af sønnen Claudio og den årlige vinprodution er ca. 120.000 flasker vin.

Viberti Langhe Dolba produceres af druerne Barbera og Dolcetto, der er dyrket i Langhe, som er beliggende i Piemonte-området i det nordlige Italien. Vinen har været lagret 6-8 måneder på ståltanke samt 2 måneder på flasken inden frigivelsen. Det er en flot rødvin med dyb rubinrød farve og en delikat frugtduft. Fyldig og frisk frugtsmag med noter af friske druer samt en lang og behagelig eftersmag.