Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

A.H. Riise Founders Reserve No. 6 Collectors Edition 45,5% alk.

kr.569,00

På lager

Varenummer (SKU): 3504-1-1-1-1 Kategorier: ,
Limited Edition

A.H. Riise Founders Reserve No. 6 Collectors Edition er en limited edition på 13.665 flasker til hele verdenen.

De første 3 XO Founders Reserve blev udsolgt på rekordtid. Grundet den enorme efterspørgsel har Riise valgt at tilføje 3 nye Founders Reserve til samlingen, ligeledes med hver deres alkoholstyrke. Hvis du er heldig og får fingrene i dette femte samlerobjekt, og i forvejen har de 4 forrige, så har du fortsat den fulde samling i Founders Reserve serien. Den eneste synlige forskel er farven på batch-angivelsen samt alkoholstyrken. Hver udgave af A.H. Riise Founders findes kun i meget små partier. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer. Der findes kun 13.665 flasker A.H. Riise Founders Reserve No. 6 Collectors Edition i hele Europa.

A.H. Riise Founders Reserve Collectors Edition er en meget kompleks blandingskunst. Master Blenderen vælger mellem en lang række fade, der indeholder gammel rom modnet til perfektion. Hvert fad med unikke aromaer og udtryk.

A.H. Riise – Historien

Dette eksklusive Rom mærke er skabt som en hyldest til én af de mest markante og entreprenante Danskere, Apoteker og Etatsråd.

A.H. Riise, som var bosat og virkede på de tidligere Dansk Vestindiske Øer i perioden 1838 til 1878. Den første Apoteker på Skt. Thomas blev Cand. Pharm Albert Heinrich Riise, som ved Kongelig resolution i 1838 fik privilegium på at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie.

A.H. Riise stammede oprindeligt fra Ærø hvor han blev født den. 11. september 1810 i Brogade nr. 28 i Ærøskøbing, som søn af en Købmand der tillige også var Kaptajn (Jens Christian Riise) Efter endt uddannelse, i København, på det Kgl. Vajsenhus Apotek, drog A.H. Riise af sted til Vestindien, hvor han den 27. januar 1842 blev viet i Frederikssted på St. Croix til Henriette Marie Worm. I 40. år levede de 2 ægtefæller et sjældent lykkeligt liv og opfostrede sammen 13. børn. Året efter bryllupet i 1843 anlagde A.H. Riise St. Thomas Apotek på adressen Dronningensgade nr. 6 i Charlotte Amalie.