Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Abbaye de Lérins Liqueur Lérina Verte 50% alk.

kr.330,00

På lager

Varenummer (SKU): 5528-1-1-2 Kategorier: ,
Abbaye de Lérins Liqueur Lérina Verte

Duften har intense blomsteraromaer, mynte, timian, verbena og anis. Intens og velafbalanceret smag. Den er blød og kompleks. Abbaye de Lérins Liqueur Lérina Verte er et bedre alternativ til den populære Chartreuse Verte Grøn.

Producent

Abbaye de Lérins eller Lérins-klostret, er et historisk kloster beliggende på Île Saint-Honorat, en lille ø i Cannes-bugten, ud for den franske riviera. Klosteret blev grundlagt i det 5. århundrede af Saint Honoratus og har gennem årene spillet en betydelig rolle i religiøst og kulturelt liv. En bemærkelsesværdig del af Abbaye de Lérins er dets tradition for at producere vine og likører. Munkene har siden slutningen af 1800-tallet produceret både likører og vine, og helt i Cistercienser munkeordenens ånd benyttes udelukkende håndarbejde. Munkene fortsætter med at følge Saint Benedicts regel, der lægger vægt på et liv med bøn, arbejde og fællesskab. Blandt de berømte likører produceret af Abbaye de Lérins er Liqueur Lérina Verte, Liqueur Lérina Jaune og Liqueur Mandarine. Opskriften på Liqueur Madarine blev i øvrigt opfundet af en ung munk tilbage i 1994.
Produktionen af disse likører afspejler munkenes engagement i deres traditioner og en bæredygtig livsstil. Île SaintHonorats geografiske beliggenhed, sammen med dens jord- og klimaforhold, bidrager til særprægetheden af de vine og likører, som Abbaye de Lérins producerer. Munkenes landbrugsteknikker forbedrer yderligere kvaliteten af deres exceptionelle produkter.