Yderligere information

Producent

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Abuelo Centuria ‘Reserva de la Familia’ Solera Rum 30 år

kr.1.235,00

På lager

Varenummer (SKU): 4080 Kategorier: ,
Abuelo Centuria ‘Reserva de la Familia’ Solera Rum

Denne rom er lavet i anledningen af Fabrikken Varela Hermanos 100 år jubilæum i 2008. Abuelo Centuria ‘Reserva de la Familia’ er et blend af særlige rom, som ejer-familien har gemt på deres eget lager og den indeholder rom, som er op til 30 år gammel. Familien fandt det passende, at noget af denne særlige rom blev frigivet i anledningen af jubilæet.

Den egner sig perfekt til en hyggestund med en kop god kaffe og fx en vaniljekrans.

Abuelos lagring er unik grundet klimaet i Pesé Panama, beliggende i en lille fertil dal i Azuero Peninsula. Den moderate nedbør, de kolde nætter og fugtige dage påvirker udviklingen og modningen af rommen.

En elegant Single estate rom” – sukkerrørene dyrkes på egen jord, destilleres på egne kedler og lagres i egne lagerhuse!

Masser af omsorg og opmærksomhed under hele processen resulterer i en rom, der både har dybde og er yderst behagelig at drikke.

Duft: Tyk, klæbrig, sirupsagtig næse med røgede noter af melasse og sort sirup. Vanille og tønde char, et strejf af fedtet espresso bønne og en smuk notat af cedertræ. Det udvikler sig til antydninger af asfalt på en varm dag i sommer, gamle reb og æble drysset med mørk, brun sukker.

Smag: Sød og afrundet, intenst frugtrig som apfelstrudel med blød, saftig rosin, muskatnød og kanel. Smeltede vaniljeis, ristet brioche med Demerara sukker, karamel æbler og bare et strejf af røg. Hele pakken er ikke ulig brød og smør budding.

Eftersmag: Middellang finish med svesker og valnød. Antydninger af kardemomme på halen. Det føles næsten også som en rigtig Pedro Ximinez sherry eftersmag.