Yderligere information

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Almuegaarden bolcher Danske Flag 140 gr.

kr.45,00

På lager

Varenummer (SKU): 2182-2 Kategorier: ,

Almuegaarden bolcher Danske Flag har smag af jordbær. Tre generationer har indtil nu været i gang med kogning af de søde ting og sager på Almuegaarden. Gode råvarer, naturlige ingredienser, og ikke mindst det gode danske håndværk holdes i hævd.

Historien

Almuegaardens Bolchekogeri blev etableret af Michael Christensen som et af de første bolchekogerier i Danmark.

Bolchekogeriet skulle foregå i de helt rigtige rammer. Derfor faldt valget på den røde og hvide bindingsværksejendom “Almuegaarden” beliggende i den lille landsby “Lov” ved Næstved på Sydsjælland.

I det lille bolchekogeri fremstilledes alle de klassiske bolchevarianter, samt nye varianter forespurgt fra kunderne. Dette via traditionelle gamle håndværksmetoder og gammelt maskineri fra 1800-tallet, drevet ved hjælp af håndkraft.

Alle vore bolcher koges stadigvæk på den gamle Almuegaard, og i tidernes løb har nyskabelser sneget sig ind, så man i vort sortiment nu blandt andet også kan finde sukkerfri bolcher og flotte motivbolcher til enhver anledning.

Almuegaardens Bolchekogeri har med hjælp fra familiens tre generationer nu udviklet sig til en af verdens mest anerkendte udbydere af håndlavede kvalitetsbolcher, med eksport til hele Norden og en stadigt voksende afsætning til resten af Europa. Almuegaarden er blot begrænset af sin egen produktion, da vi aldrig vil gå på kompromis med kvaliteten og håndværket til fordel for en industrialisering.