Yderligere information
Land | |
---|---|
Område | |
Underområde | |
Allergener | Sulfitter |
Størrelse | 75 cl. |
Varetype | |
Økologisk | Nej |
Producent |
Anaperenna Shiraz Cabernet Sauvignon by Ben Glaetzer 2020
Original price was: kr.499,00.kr.449,00Current price is: kr.449,00.
På lager
Rabat Type | Antal | Pris per styk |
---|---|---|
Pris ved minimum | 6 + | kr.419,00 |
Anaperenna fra Glaetzer Winery
Anaperenna Shiraz Cabernet Sauvignon by Ben Glaetzer er lavet på 82% Shiraz og 18% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 16 måneder på 100% ny eg. Duften byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af kaffe, mørk chokolade og vanilje. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog, at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens helhedsindtryk elegant og harmonisk.
Ben Glaetzer – vinmager som 14-årig
Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer, Barossa Valleys grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket han naturligvis rettede sig efter.).
Robert Parkers australske favorit
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
Heartland og Glaetzer
Ben Glaetzer er udover Glaetzer Wines, involveret i Heartland Wines. Heartland projektet er han medejer af, og her fremstiller han “value-for-money” vine på druer fra forskellige områder i South Austalia. Vinene er intense og frugtdrevne, men uden at være marmelade eller sødlige. Superlækre “entry wines”, der giver et indblik i Ben Glaetzers unikke vinmager talent.