Yderligere information

Producent

Land

Område

Underområde

Størrelse

Varetype

Økologisk

David Sterza Ripasso Classico Superiore 2020

kr.169,00

På lager

Varenummer (SKU): 1546 Kategorier: , ,
Vinen

David Sterza Ripasso Classico Superiore produceres af Corvina, Corvinone og Rondinella og vinstokkenes alder er mellem 15 – 30 år gamle. Den færdige vin lagres 10 måneder på barrique.Farve i David Sterza Ripasso Classico Superiore er rubinrød og duften intens og frugtagtig med noter af kirsebær og vanille. Smagen er elegant og intens med frugtagtige toner. Fuldt udbytte opnås ved at ilte vinen et par timer på karaffel. Find i mellemtiden de bedste og største glas frem og server vinen ved ca. 18 grader til kraftige kødretter.

Området

Veneto er en af ​​Italiens største vinregioner og ligger i det nordøstlige hjørne af landet. Regionen producerer en bred vifte af vine, herunder nogle af Italiens mest kendte og værdsatte vine som Valpolicella, Amarone og Prosecco. Valpolicella-vinene produceres i en række forskellige stilarter, herunder Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone. Disse vine er normalt lavet på en blanding af druesorter, herunder Corvina, Rondinella og Molinara.

Producent

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998, men Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar, kontaktede han sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmager i Valpolicella vinområdet. De besluttet at de selv ville lave deres egne vine. Deres filisofi er at de kun vil bruge det bedste udstyr til at producerer vin på. Deres vine er meget modernet i stilen, da der kun lagres på 225 liters barrique. David Sterza tager sig af arbejdet i marken , mens det er Paolo Mascanzoni, der tager sig af arbejdet i kælderen. Vinstokkene er fra 15 – 30 år gamle.

Vine fra David Sterza:https://tnv-vin.dk/?s=david+sterza&post_type=product&dgwt_wcas=1