Mængderabat

Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Château Vaugelas Cuvée Prestige 2019

kr.89,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.84,00
Varenummer (SKU): 257 Kategorier: , ,

Château Vaugelas strækker sig over 130 ha. vinmarker beliggende på de stenede ler- og skifferholdige aflejringer i kommunen Camplong d’Aude, mellem Mont Alaric og Black Mountain og “slottets” daglige leder hedder Christian Mignard.

I kældrene ligger 2 koniske vinfade på hver 80 hl. samt mere end 400 fade hvoraf 1/3 fornyes hvert år. Slottet’s ene kælder prydes af et stort fresco maleri malet af den kendte franske maler Jean-Claude Dauguet. Maleriet er en festlig hyldest til vin og Château Vaugelas.

Druerne, der anvendes til vinen, er hovedsageligt de klassiske og fremragende sorter Grenache, Syrah og Carignan suppleret med en smule Cinsault og Mourvedre. Vinifikationen er som på et top Bordeaux slot med afstilkning af druerne, lang maceration på drueskindet og lagring på fade af ny og nyere eg.

I glasset en dybrød tæt og lækker vin med intens duft. Smagen er fed, blød og frugtrig med flotte nuancer af modne druer og krydderier. Perfekt ledsager til Boeuf Bourguignon eller andre middel kraftige retter. Kan henlægges mindst 6 år fra høst.