Yderligere information

Producent

Land

Område

Underområde

Størrelse

Varetype

Økologisk

David Sterza Pagoda 2020

kr.269,00

På lager

Varenummer (SKU): 1547 Kategorier: , ,
Vinen

David Sterza Pagoda er lavet på Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot tørret i 2 måneder og efterfølgende lagret i 12 måneder på fad. Herved opnås tilsvarende dybde og koncentration af farve og smag som i Amarone vin. Dens imponerende struktur og blødhed gør den velegnet til retter med rødt kød og vildt.

Området

Veneto er en af ​​Italiens største vinregioner og ligger i det nordøstlige hjørne af landet. Regionen producerer en bred vifte af vine, herunder nogle af Italiens mest kendte og værdsatte vine som Valpolicella, Amarone og Prosecco. Valpolicella-vinene produceres i en række forskellige stilarter, herunder Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone. Disse vine er normalt lavet på en blanding af druesorter, herunder Corvina, Rondinella og Molinara.

Producent

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998, men Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar, kontaktede han sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmager i Valpolicella vinområdet. De besluttet at de selv ville lave deres egne vine. Deres filisofi er at de kun vil bruge det bedste udstyr til at producerer vin på. Deres vine er meget modernet i stilen, da der kun lagres på 225 liters barrique. David Sterza tager sig af arbejdet i marken , mens det er Paolo Mascanzoni, der tager sig af arbejdet i kælderen. Vinstokkene er fra 15 – 30 år gamle.