Yderligere information

Producent

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

David Sterza Pagoda 2020

kr.259,00

På lager

Varenummer (SKU): 1547 Kategorier: , , ,
Vinen

David Sterza Pagoda er lavet på Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot tørret i 2 måneder og efterfølgende lagret i 12 måneder på fad. Herved opnås tilsvarende dybde og koncentration af farve og smag som i Amarone vin. Dens imponerende struktur og blødhed gør den velegnet til retter med rødt kød og vildt.

Området

Veneto er en af ​​Italiens største vinregioner og ligger i det nordøstlige hjørne af landet. Regionen producerer en bred vifte af vine, herunder nogle af Italiens mest kendte og værdsatte vine som Valpolicella, Amarone og Prosecco. Valpolicella-vinene produceres i en række forskellige stilarter, herunder Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone. Disse vine er normalt lavet på en blanding af druesorter, herunder Corvina, Rondinella og Molinara.

Producent

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998. Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar besluttede han at lave vinen under eget navn. Han kontaktede derfor sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmagere i Valpolicella området. Siden da har Paolo assisteret David som tager sig af arbejdet i marken, mens det er Paolo, der tager sig af arbejdet i kælderen. Deres filisofi har fra dag en været  kun at bruge det bedste udstyr til at producerer vin på og modning af vinen foregår på moderne 225 liters barrique. Vinstokkene er fra 15 – 30 år gamle.