Yderligere information

Vægt999 kg
Størrelse

Land

Område

Underområde

Varetype

Økologisk

Producent

Joseph Drouhin Beaujolais-Villages 2020

kr.139,00

På lager

Varenummer (SKU): 98 Kategorier: , ,

Maison Joseph Drouhin har, siden huset blev grundlagt i 1880, været en af forkæmperne for autentiske vine. Som Robert Drouhin selv siger: “Der skal være en naturlig sammenhæng mellem jordens terroir og det, som vinen udtrykker”. Denne filosofi er medvirkende til, at man hos Maison Joseph Drouhin er meget bevidst om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår derfor helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge mellem stokkene. Der anvendes i høj grad organisk gødning til at nære og biologiske midler til at forsvare vinstokkene med. Der bliver tænkt på fremtiden, for, som familiens overhoved siger: “der skal jo også være noget til næste generation”.

Joseph Drouhin har leveret Beaujolais til den kvalitetsbevidste forbruger i mere end 100 år og har altid været kendt for sin appellation-klassiske stil, en ikke uvæsentlig grund til, at huset stadig er anerkendt som en af de fornemste leverandører af vinen fra Beaujolais.

De modne Gamay druer vinificeres efter en speciel proces, Maceration Carbonique, der giver de unge vine en vidunderlig frugtaroma og praktisk taget ingen garvesyre. Fristende rubinrød farve og en charmerende solmoden, blomstrende duft, der harmonerer fint med den runde og imødekommende smag.