Yderligere information

Producent

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Størrelse

50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

David Sterza Recioto della Valpolicella Classico 2018

kr.235,00

På lager

Varenummer (SKU): 2237 Kategorier: , , Tag:
Vinen

David Sterza Recioto della Valpolicella Classico er en rødvin til dessert, meget fyldig og med frugtsmag, især af kirsebærsyltetøj. Den er fremstillet af druer, der er delvist tørret i fruttaio, og for deres høje koncentration forbliver vinen sød, fordi gæringen naturligt stoppes.

Området

Veneto er en af ​​Italiens største vinregioner og ligger i det nordøstlige hjørne af landet. Regionen producerer en bred vifte af vine, herunder nogle af Italiens mest kendte og værdsatte vine som Valpolicella, Amarone og Prosecco. Valpolicella-vinene produceres i en række forskellige stilarter, herunder Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone. Disse vine er normalt lavet på en blanding af druesorter, herunder Corvina, Rondinella og Molinara.

Producenten

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998, men Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar, kontaktede han sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmager i Valpolicella vinområdet. De besluttet at de selv ville lave deres egne vine. Deres filisofi er at de kun vil bruge det bedste udstyr til at producerer vin på. Deres vine er meget modernet i stilen, da der kun lagres på 225 liters barrique. David Sterza tager sig af arbejdet i marken , mens det er Paolo Mascanzoni, der tager sig af arbejdet i kælderen. Vinstokkene er fra 15 – 30 år gamle.