Yderligere information

Varetype

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Anholt Gin Double Female 45.3%

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 5331-2-1-2-1-1 Kategorier: ,
Anholt Gin Double Female

I Anholt Gin Double Female er enebærrene fra Anholts egen vilde natur, spiritussen er produceret på økologisk svensk korn og de tre øvrige botanicals: citronskallen, kvanroden og koriander er også økologiske. Faktisk er Anholt gin mere end økologisk, den er naturlig. Men den vilde natur kan ikke certificeres, og derfor kan Anholt Gin ikke få ø-mærket. Hvert batch er på maks. 1000 flasker, og alle flaskerne er mærket med batchnummer. Det er altså en small batch gin.

Ginnen er produceret på friske enebær i stedet for tørrede. Enebærrene bliver vakuumpakket og frosset ned. På den måde beholder de deres naturlige vandindhold, når de skal bruges i ginnen. Det gør, at Anholt Gin Double Female har en helt særlig friskhed. Det anbefales at drikke den rent.

Anholt Gin

Førhen havde Anholt Gin kun produceret specialudgaver med en blanding af friske og tørrede enebær. Her har det vist sig, at kvinder foretrak versionerne med friske enebær og mænd foretrak dem med tørrede. Derfor har de udviklet denne ny gin ”Double Female”.

Double Female dufter dejlig friskt af bær og sødme. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt. I denne gin bliver der brugt friske enebær i stedet for tørrede, som i de fleste andre gin. Det giver en særlig friskhed, der giver associationer til at bide i et friskt og sprødt æble.  Ved servering anbefales det at smide en klump is, et par enebær og en skive lime i et glas og så hælde 5 cl Anholt Gin ”Double Female” og 20 cl Fewer Tree Mediterranean eller Fever Tree Indian Tonic i.