Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Producent

ARC Archipelago Botanical Gin 45% alk.

kr.375,00

På lager

Varenummer (SKU): 5147-1-2-1 Kategorier: ,
Produkt

ARC Archipelago Botanical Gin Håndlavet af 28 botaniske produkter, hvoraf 22 er hentet og fodret. Ufiltreret, for at bevare den fulde smag og aroma af vores rige æteriske olier.

Produktion

kobber destillat, friske botaniske stoffer, rent vand, vi blander vores destillerede spiritus for at prøve med uberørt, rent laguna-vand, hentet fra gammelt underjordisk akvifer fodret af Mount Makiling Forest Reserve.

Grundlæggerne Laurie Jimenez-Westfall og Matthew Westfall

PRISER

SIP Award 2021
Irvine, Californien, USA
Platinum

WORLD Gin Awards 2019
London, Storbritannien
Kategori Bedst

L.A. Spirits Awards 2021
Los Angeles, Californien, USA
Guld

GIN TIL GODT

Med hver flaske ARC Gin solgt vil Full Circle Craft Distillers Co. bidrage med en procentdel af sin fortjeneste til støtte af den filippinske dyrelivs-bevarelse.

Historien

Det er her, i øgruppens rige vulkanske jord, at historien om spiritus på Filippinerne begynder, hvor sukkerrør slog rod så tidligt som 4000 f.Kr. I de følgende århundreder bragte erobrere og opdagelsesrejsende denne nye skat hjem, fra Alexander den Store, der introducerede sukker til Europa omkring 300 f.Kr., til Marco Polo, som anerkendte plantens enorme potentiale som handelsvare. De ideelle tropiske forhold i den filippinske øgruppe gjorde det muligt for sukkerrør at blomstre, hvor lokalbefolkningen gærede sukkerrørsaft til vin. Det er fra denne begyndelse, at rom blev født.

Det filippinske ø-rige

Et paradis af botaniske vidundere. 7640 øer, hvoraf 2000 er beboede. Hjemsted for noget af verdens største biodiversitet og vært for 5% af verdens flora. En rig historie om destillering

Full Circle Craft Distillers Co

Det første autentiske håndværksdestilleri, ejet of drevet af familien Westfall. Et passionsprojekt for at promovere det allerbedste fra Filippinerne. Vi producerer håndlavet håndværks spiritus ved hjælp af hæderkronede traditioner og teknikker. Vores arbejde er en blanding af videnskab, alkymi og kunst. Autentisk håndværk. Ingen røg, ingen spejle.

Forankret på en overbevisende forfædres fortælling.

Fra Alsace til Sankt Petersborg til Orientens Perle inspirerer bedstefaderens, Master Distiller Peter Westfalls rejse, Archipelago. En Westfall-familierejse på tværs af 3 generationer, 100 år undervejs. Destilleriets beliggenhed er Calamba, Laguna.