Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Område

Underområde

Land

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Bichot Mr. No Sulfite Beaujolais Villages 2019

kr.99,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4812-2-1 Kategorier: , , , ,

Vinfirmaet Maison Albert Bichot blev grundlagt af Bernard Bichot i 1831 i den lille by Monthelie. I dag er det sjette generation i form af Alberic Bichot, der driver firmaet, som har til huse i Beaune lige udenfor bymuren. Bichot repræsenterer marker overalt i Bourgogne, og er i dag en af de største Bourgogne-exportører. Endvidere ejer Bichot de fire højt respekterede Domainer: Domaine Long-Depaquit i Chablis, Domaine Adélie i Mercurey, Domaine du Clos Frantin i Nuits-Saint-Georges og Domaine du Pavillon i Pommard.

Maison Albert Bichot besluttede at omdanne deres vinproduktion til økologisk vinproduktion i begyndelsen af 2000’erne. I 2014 fik de deres økologiske certificering. Som reaktion stigende efterspørgsel blandt forbrugerne på såkaldte naturvin, kan Albert Bichot nu tilbyde Mr. No Sulfite fra Beaujolais Villages.

Mr. No er ikke tilsat sulfitter, ikke tilsat gær, ikke klaret og ej heller filtreret.

Mr. No., Beaujolais-Villages

Mr. No har en hel del personlighed, De friske blåbæragtige noter fører hen til en dejlig frugtig smag, der har finesse og som er understøttet af silkeagtige tanniner.

Vinen bør nydes ung, da indholdet af naturlige sulfitter er meget lavt. Bemærk venligst, at vinen ikke er filtreret og derfor kan der forekomme bundfald i bunden af flasken.

Vinen kan anbefales til charcuteri, kalvekød og pasta.