Yderligere information

Område

Land

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Bodegas Lan Rioja Reserva 2016

kr.149,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5424 Kategorier: , , ,
Bodegas Lan Rioja Reserva

Bodegas Lan Rioja Reserva er en flot rødvin med intens granatrød farve og en frugtig og elegant duft af brombær, blommer og kirsebær samt noter af vanilje, lakrids og krydderier. Fyldig, saftig og fløjlsblød smag samt en blid og behagelig eftersmag.

Denne vin er produceret af druerne 90% Tempranillo-druer, 5% Graciano og 5% Mazuelo, der er dyrket i Rioja-området i Spanien.

Vinen har været lagret 18 måneder på amerikanske og franske egetræsfade og derefter 21 måneder på flasken før frigivelsen.

Producent

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland. Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet. Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.