Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Nej

Bogen om Skotsk Whisky – uden farve, uden filter

kr.299,00

På lager

Varenummer (SKU): 3941-1 Kategorier: , , , , ,

“Skotsk Whisky – uden farve, uden filter” er primært tænkt som en lille faglig appetitvækker til whiskyfans Den giver et hurtigt fagligt overblik over branchen og branchens spillere. Imidlertid mener vi også, at bogen indeholder lidt spændende og måske nyt stof. Håbet er at der ligefrem er udfordrende stof til whiskynørderne og de professionelle fagfolk.

Vi tager ikke stilling til, om én whisky er bedre end en anden, og vi uddeler ikke points. Det er helt og holdent op til dig som whiskynyder at vurdere, hvad du selv foretrækker. Faktisk synes vi selv, at de fleste skotske whiskyer er dejlige, og vi nyder dem med allerstørste velbehag.

Med denne bog ønsker vi også at give et nuanceret billede af den skotske whiskyverden anno 2016. Bag destilleriernes pittoreske facader foregår der mangt og meget, som den almindelige forbruger ikke nødvendigvis får at vide. Den fulde sandhed kommer muligvis aldrig for dagen, men i årenes løb er vi stødt på en hel del spændende historier. Dem vil vi hermed gerne dele med dig. Vi kombinerer det beskrivende faglige stof med portrætter og interviews med nogle af branchens spændende personligheder, som igennem mange år har bidraget med mangen en god dram, og som ikke er blege for at sige deres mening. Flere af de ting, der refereres, er ikke nødvendigvis udtryk for vores holdning. Endvidere er vi ikke farvet af hverken vores nuværende eller tidligere virke i whiskybranchen. Velkommen til “Skotsk whisky – uden farve, uden filter”.

ANMELDERNE SKREV:
“Alt er bogen et must for enhver dansk whiskyentusiast, og klart den bedste whiskybog jeg har set fra danske forfattere. Nogle vil måske mene, at konkurrencen her ikke just er særlig stor, men denne bog er faktisk så god, at det er en skam, at folk der ikke kan dansk, ikke umiddelbart kan læse den. I kategorien af hiskybøger, der behandler skotsk whisky generelt, er det rart at se en bog, der vægter emnerne lidt anderledes, hvilket gør bogen til et godt supplement på hylden, selv om den er godt fyldt op med whiskybøger i forvejen”.
Steffen Bräuner, Danish Whisky Blog