Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Bryghuset No. 5 Honeymoon golden ale 7% alc.

kr.47,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5343-1 Kategorier: , , , ,

Bryghuset No. 5 Honeymoon er en gylden ale med et livligt hvidt skum og let humle. Den tilsatte honning er gæret helt ud og efterlader næsten ingen sødme men derimod en varmende alkohol, som næsten garanteret vil få dig til summe som en….

Honeymoon egner sig fantastisk til lyse oste samt de lidt mere krydrede lyse retter – f.eks. indisk mad.

Bryghuset No. 5 gyldne Hoppy er en pale ale med inspiration fra de amerikanske APA’er. Der er brugt amerikanske humler i rigelig mængde, hvilket både kan smages og duftes.

Cascade bidrager med en fin duft af citrus. Amarillo tilfører en duft af blomster. Colombus giver et lille smæld på tungen af bitterhed. Den markante bitterhed er afbalanceret med en fyldig maltsmag, så bitterhed, fylde og sødme går op i en højere enhed.

Holbæk Bryghus er et mikrobryggeri grundlagt i 2005 af en gruppe lokale ølentusiater.

De oprindelige andelshavere måtte give op i 2010. Efter skiftende ejere er det siden 2012 en del af kredsen bag restauranten Bryghuset No5, der ejer bryggeriet.

Bryggeriet har til huse i kælderen under restauranten. Restasuranten hed først Nygade No5, men med tiden har skiftet navn til Bryghuset No5 – Institut for Øllogi og Hektolitteratur.

De første år blev der kun brygget øl på fad til salg fra restauranten over bryggeriet.