Yderligere information

Varetype

Producent

Land

Økologisk

Nej

Bülow LOVE Selection Box 450 gr.

kr.325,00

På lager

Varenummer (SKU): 1786-1 Kategorier: , , , ,

Bülow Love Selection Box indeholder et smagsfyldt udvalg af alt, hvad hjertet begærer.

Bülow Love Selection Box er perfekt til gaver og indeholder både populære klassikere og limited editions:

C – COFFEE KIENI
En sød lakrids drageret i bløde mælkechokolade og Coffee Collectives kaffebønner fra det lille samfund ‘Kieni’, placeret i hjertet af Kenya.

D – SALT & CARAMEL
En kerne af sød lakrids i karamelliseret dulcechokolade og tilsmagt med knasende flager af havsalt.

F – DARK & SEA SALT
Den ultimative kombination mellem blød, sød lakrids, delikat mørk chokolade og små flager af havsalt gør denne version til en øjeblikkelig favorit – F.

CLASSIC – SALT & CARAMEL
En kombination af sød lakrids, karamelliseret dulce-chokolade, knasende havsalt og stænk af lakridspulver, der kilder dine smagsløg. En exceptionel blanding af udsøgte smagsnuancer.

STRAWBERRY & CREAM
Oplev den søde synergi mellem syrlige, røde jordbær, cremet, blød fløde og sød hjerteformet lakrids. Hvid chokolade samler det hele i en udsøgt smagsoplevelse af ægte dansk kærlighed.

FRUITY CARAMEL
Forelsk dig i den forførende kombination af salt hjerteformet lakrids, karameliseret chokolade, frugtige solbær og knasende rålakrids. Sprød udenpå og bløde indeni. Det vil med garanti få dit hjerte til at længes efter mere.

MILK SHAKE
Nyd den søde smag af vanilje, banan og friske jordbær kombineret med sød lakrids, hvid chokolade og en knasende sukkerskal.