Yderligere information

Varetype

Producent

Land

Økologisk

Nej

Bülow Salty SlowCrafted Lakrids

kr.25,00

På lager

Varenummer (SKU): 1786-1-1-1-1-2-1-1-2 Kategorier: , ,
Salty Slow Crafted

Når du smager denne Salty Slow Crafted, vil du måske opdage, hvorfor det til tider kan betale sig at sænke tempoet. Nyd denne økologiske lakrids, som er kogt i fire timer og tilføjet små sprøde flager af Maldonhavsalt. Måske du endda vil finde den kraftfulde smag af Salty Slow Crafted dybt vanedannende.

LAKRIDS BY BÜLOW

Har fokus på bæredygtighed i alle produktionsfaser. Vi er stolte over at kunne præsentere Slow Crafted-serien i førsteklasses, genanvendt glasemballage, der er specielt designet til genbrug. Når du har nydt indholdet, kan du nemt fjerne etiketterne med varmt vand, og derefter give glasbøtten en tur i opvaskemaskinen før du genbruger den til lige præcis det, du har lyst til – låget lukker tæt, så du kan også bruge den til at tage din daglige juice, smoothie eller is-kaffe med på farten. Vi har ovenikøbet indgraveret praktiske måleangivelser på glasbøtten, så du kan bruge den til at mikse dine kreationer i køkkenet. Når du ikke vil bruge glasbøtten længere, kan du aflevere den i en LAKRIDS BY BÜLOW-butik eller sortere den som glas til genanvendelse.

I 2017 fejrede Lakrids by Bülow 10 års jubilæum. Visionen er at sprede kendskabet til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.

Lakrids fra Bülow