Yderligere information

Varetype

Producent

Land

Økologisk

Ja

Bülow Sweet SlowCrafted

kr.25,00

På lager

Varenummer (SKU): 1786-1-1-1-1-2-1-1-2-2 Kategorier: , ,
Sweet Slow Crafted

Nyd smagen af Sweet Slow Crafted-lakrids i en Stick. Oplev, hvordan den bløde, karamelagtige tekstur smelter i munden for hver bid. Vores økologiske søde lakrids har kogt i fire timer og skabt en smag, hvor tid og tålmodighed er altafgørende. Sweet Slow Crafted er den perfekte forkælelse for ægte lakridselskere, hvor den vindende kombination af sød lakrids og godt håndværk gør den nærmest umulig at modstå.

LAKRIDS BY BÜLOW

Har fokus på bæredygtighed i alle produktionsfaser. Vi er stolte over at kunne præsentere Slow Crafted-serien i førsteklasses, genanvendt glasemballage, der er specielt designet til genbrug. Når du har nydt indholdet, kan du nemt fjerne etiketterne med varmt vand, og derefter give glasbøtten en tur i opvaskemaskinen før du genbruger den til lige præcis det, du har lyst til – låget lukker tæt, så du kan også bruge den til at tage din daglige juice, smoothie eller is-kaffe med på farten. Vi har ovenikøbet indgraveret praktiske måleangivelser på glasbøtten, så du kan bruge den til at mikse dine kreationer i køkkenet. Når du ikke vil bruge glasbøtten længere, kan du aflevere den i en LAKRIDS BY BÜLOW-butik eller sortere den som glas til genanvendelse.

I 2017 fejrede Lakrids by Bülow 10 års jubilæum. Visionen er at sprede kendskabet til lakrids verden over. Ikke bare den søde, ikke bare den salte, men hele spektret af smagsoplevelser, som man kan opnå ved at bruge lakrids som krydderi.