Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Område

Størrelse

20 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Underområde

Canti Asti 20 cl.

kr.35,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7592 Kategorier: , , , ,

Asti er den søde, perlende vin fra Piemonte i det nord-vestlige Italien, fremstillet af den meget aromatiske moscato-drue, der tilfører vinen sin sødt-krydrede og udtryksfulde muskatduft. Moscato bianco, der –  i overensstemmelse med DOCG reglementet for denne type – har stået fadder til vinen, er så absolut den bedste og mest komplekse moscato-variant.

Canti Asti har en sødmefuld frugtfylde, der holdes helt frisk af den ungdommelige syre fra druerne samt – naturligvis – kulsyren.

 

Den er, foruden rollen som studiners foretrukne festdrik, også velegnet som sød aperitif, til frisk frugt, frugtsalat og også kransekage, som med sin voldsomme sødme ellers tager livet af næsten enhver vin.

 

Og så er den i øvrigt en af de meget få vine, der faktisk kan nydes til både sorbet og flødeis. Når sæsonen for jordbær og hindbær er over os, har man også i denne asti det perfekte tilbehør.

 

En behageligt sød mousserende vin i ‘lommeformatet’ 20 cl. format med et særdeles fordelagtigt forhold mellem pris og kvalitet.

 

Nydes absolut køleskabskold – gerne nederst fra køleskabet, hvor temperaturen vil være lavest.