Yderligere information

Land

Område

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

,

Champagne Taittinger Cuvée Prestige Rosé

kr.499,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7586-1-1-1 Kategorier: , , , ,

Champagne Taittinger blev grundlagt i 1734 og dermed det 3. ældste stadig eksisterende Champagnehus, som tilmed ejes og ledes af Taittinger-familien.

Topkvalitet og respekt for traditioner prioriteres meget højt hos Champagne Taittinger, som ejer 288 hektar vinmarker i det bedste område af Champagne. Dette sikrer en fast tilgang af druer i topkvalitet til produktionen af delikat, velafbalanceret Champagne.

Taittingers kældre er beliggende under St. Nicaise klostret som i det 13. århundrede tilhørte benedictiner-munke. Munkene brugte kældrene til opbevaring af deres vine. Disse kældre er det eneste der er tilbage af klostret, idet det blev ødelagt under den franske revolution. I dag benyttes kældrene som nævnt af Tattinger, og de har her en samlet kapacitet på ca. 22 millioner flasker.

Champagne Taittinger Brut Prestige Rosé

Champagnen er delikat og intens og den besidder små fine og vedvarende bobler. Duften er frisk og ung, med aromaer af røde bær såsom hindbær, kirsebær og solbær. Det er en velafbalanceret, harmonisk og frisk Rosé Champagne.

Champagnen kan anbefales til aperitif og frugtdesserter.