Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Château Faurie de Souchard Saint-Emilion Grand Cru Classé 2016

kr.395,00

På lager

Varenummer (SKU): 3871-1 Kategorier: , , , ,
Château Faurie de Souchard Saint-Emilion Grand Cru Classé 2016

De første 6 måneder af året var meget regnfulde (650 mm) med betydeligt sygdomstryk. På trods af dette tillod et solrigt vindue i begyndelsen af ​​juni blomstringen under gode forhold. Fra midten af ​​juni er vejret fint frem til høsten, så druerne kan modnes stille og roligt. I denne solrige periode var der en markant kontrast mellem dag- og nattetemperaturer, hvilket gjorde, at en masse friskhed kunne bevares i vinene. I begyndelsen af ​​september frigjorde en let regnfuld periode visse parceller fra vandstress, og derefter gav skarpt solskin os mulighed for at plukke druerne på det optimale tidspunkt. Til sidst har vi en meget flot årgang i denne, Faurie de Souchard Saint-Emilion Grand Cru Classé, med glatte tanniner, masser af fedt og en rigtig god alkohol/syre balance.

Dassault Familien

passionerede pionerer inden for luftfartsindustrien, nye teknologier og kunstmarkederne, blev meget tidligt interesseret i store vine.

Marcel Dassault, en visionær industrikaptajn, erhvervede Château Couperie i 1955 på et indfald. Han omdøbte ejendommen i sit navn og gjorde alt for at gøre den til en anerkendt Grand Cru. Ejendommen ser kvaliteten af ​​sin vinproduktion forbedre årgang efter årgang. I 1969, med sin tiltrædelse til rang af Grand Cru Classé, nåede Château Dassault sin sande dimension.

Dassault Wine Estates-ejendommene har i årenes løb strækket sig over næsten halvtreds hektar og udgør i dag en af ​​de største vinavlergrupper i Saint-Emilion Det er hele meningen og missionen med Dassault Wine Estates at overføre de krav, der er nødvendige for at fremstille gode vine. Dassault-familien skabte “Dassault Wine Estates”, fordi kvalitetsvin i dag er blevet et reelt problem på globalt plan.

Det er en kunst at leve, en arveværdi, et tegn på fortræffelighed. Det er ved at blive essentielt at anvende de værdier i denne sektor, som giver store succeser og bæredygtigheden af ​​fransk knowhow. Disse iværksætterværdier af passion, fremskridt og den permanente søgen efter ekspertise, som er Dassault-familiens værdier, gælder for alle gruppens vinaktiviteter.