Yderligere information

Land

Område

Producent

Underområde

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Cognac Philbert Small Batch Cognac Dovecote

kr.475,00

På lager

Varenummer (SKU): 4435 Kategorier: , ,
Philbert Cognac

Cognac Philbert Small Batch Cognac Dovecote

Cognac Philbert er en af Cognac’s bedst bevarede hemmeligheder. Huset er etableret for over 200 år siden. Druerne til husets Cognac kommer fra familiens egne marker i både Grande og Petite Champagne.

Hvert år belønnes huset med medaljer for deres gode kvaliteter og unikke arbejde med Single Batch Cognac, herunder Philbert Cognac XO.

Cognac Philbert destillerer sin Cognac “in house”, hvilket betyder, at de selv står for al destillation og det foregår på husets 2 destillerier i Grande og Petite Champagne. På den måde bevares regionernes typicitet og særkende. Cognac Philbert er kendt for at producere såkaldt håndværk’s Cognac i små-batch’es. Det sker for at kunne tilbyde Cognac med større forskellighed og personlighed fra batch til batch.

Cognac Philbert – ikke som de andre..

Philbert markedsfører traditionelle udgaver som VS, VSOP og XO – alle som single batch. Udtrykket “Single Cask” er nyt for cognac, men langt mere udviklet i andre spiritus såsom Whisky og Rom. Philbert er banebrydende med dette nye koncept, der blev startet i 2010 og markedsføres under navnet “Rare Cask Finish”. Det er en anderledes tankegang og lidt oprørsk, da det går imod den generelle regel om at blande flere cognac’er for at masseproducere den samme cognac år efter år. I stedet tilbydes, for hvad Cask Finish serien angår, forskellige fad finishes, forskellige år, forskellige terroirs m.v. Philbert’s Cognac fra marken Dovecote er et andet helt unik produkt. Marken er en af de højst beliggende marker i hele Cognac og på toppen står et tårn, der er resterne af en gammel slotsruin, hvorfra der kunne holdes øje med fjenden. Jordbundsforholdne på marken er helt unikke og Cognac’en herfra modner hurtigere end nogen anden Cognac i husets sortiment.