Tilbud

Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Producent

Område

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Underområde

Condrieu La Chambee 2020

Original price was: kr.499,00.Current price is: kr.475,00.

På lager

Varenummer (SKU): 5082-1-1-1 Kategorier: , , ,
Vinen

Condrieu La Chambee er lavet på 100% Viognier og vinstokkene er placeret på stejle granit skråninger med udsigt over floden.
En placering der ikke tillader brug af mekaniske metoder. Så alt er “BY HAND”

Duften byder på fine nuancer af blomster, tropisk frugt, honning og lidt vanilje. Smagen er ekstremt harmonisk og velafbalanceret. En kompleks hvidvin med masser flot frugt, et krydret element fra fadlagringen og lækker mineralitet.
Lagring er 9 mdr. Sur Lie på fransk eg.

Har du endnu ikke prøvet en Condrieu – Ja så er det tiden, der er et absolut “MUST TRY”

Årlig produktion er 6000 flasker

Producent

Beliggende i den nordlige del af Rhonedalen, ligger vingården Vins de Vienne. Den blev skabt af de tre vinbønder Yves cuilleron, Francois Villard og Pierre Gaillard i 1996.
De var de første til at genoplive vingården i Seyssuel som er i den nordlige del af Rhone De gjorde de, fordi deres rødder var dybt forankret i Rhône. Intet skræmte dem og slet ikke skråningerne i Seyssuel, som var på op til 60% stejle.

Mange år er gået og i dag laves der vine fra marker i hele dalen. I den nordlige del er det fra Seyssuel, Cote Rotie, Cornas, Hermitage og Condrieu til dem i det sydlige, som er Chateauneuf du Pape, Gigondas, Vaqueyras, Cairanne og almindeligeklassiske og gode Cotes du Rhonevine.