Tilbud

Yderligere information

Område

Land

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

de Venoge Princes Blanc de Blancs

Original price was: kr.849,00.Current price is: kr.699,00.

På lager

Varenummer (SKU): 4364 Kategorier: , , , ,
Vinen

de Venoge Princes Blanc de Blancs er udelukkende produceret på Chardonnay fra Premier Cru og Grand Cru marker (Mesnil sur Oger og Trépail). Vinen er ”stramt” blandet af kældermesteren hos de Venoge. På ganen findes noter af jordbær og stikkelsbær, sammen med citrus aroma. Kinesisk Pomeloskal(Citrusfrugt) og appelsinskal gør denne Champagne til et sandt vidunder at nyde som aperitif og med hummer eller laks.

de Venoge Princes Blanc de Blancs er en Champagne med vidunderlige mineralske noter, og den har et rigtig godt lagringspotentiale. Dens friskhed og elegance understøttes af subtile aromaer af lyse blomster og citrus. Princes Blancs de Blancs er en fortryllende aperitif ligesom den med fordel kan anvendes til lette forretter. Dosagen udgør 6g/liter.

Det velrespekterede Champagnehus de Venoge har med ”Princes-serien” genoplivet fortælling om den mytiske ”Champagne Princes”, som blev lanceret i 1864 af husets daværende ejer Joseph de Venoge, til ære for prinsen af Organge.. Dens elegante og berømte karaffel minder om krystal kolber, hvor europæiske aristokrater brugte dem til at dekantere deres champagner i, i begyndelsen af det tyvende århundrede.