Yderligere information

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Land

Dictador Rom 20 år 40% alk.

kr.629,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5507-1-1-1-1-1 Kategorier: ,
Produktet

Dictador Rom 20 år fremstår noget mere dyb og kompleks i smagen end den 12-årige ’lillebror’. Der er simpelthen skruet mere op for alle smagsparametre. Den sødlige smag og de rene nuancer af melasse, kakao og letbrændt fad skaber stor balance i rommen. Dictador Rom 20 år  Cremet og indsmigrende eftersmag.

Producent

Dictador er en columbiansk romproducent, hvis stærke rødder strækker sig tilbage til 1913, hvor firmaet blev grundlagt under navnet Destilería Colombiana af Don Julio Aango y Parra.

Dictador er beliggende i Cartagena i det nordlige Columbia, ud mod det Caribiske Hav. Huset har gennem sit mangeårige virke løbende forfinet sin produktion, sine opskrifter og sine lagringsmetoder, og i dag hører Dictador til blandt eliten af kvalitetsproducenter inden for både rom og gin.

Hemmeligheden bag de enestående produkter fra Dictador ligger i familien Parra (Hernan Parra), som er 3. generation af master blendere hos Dictador. For Parra-familien er rom ikke bare rom, men en kunstform, som kontinuerligt udvikles og forbedres. Det er kunst på flaske. Prøv det selv og oplev den colombianske skat i flydende form.