Yderligere information

Størrelse

fl. 5 cl.

Producent

,

Land

Varetype

,

Økologisk

Nej

Diplomatico Reserva Exclusiva 40% alk. – 5 cl.

kr.45,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5669 Kategorier: ,

Diplomático Reserva Exclusiva er produceret til minde om diplomaten Don Juancho Nieto Meléndez, der i slutningen af det 18. århundrede først studerede de teknikker, der blev anvendt i Rom-produktionen på Jamaica og på Antillerne og siden begyndte at eksperimentere med fabrikation af Rom hjemme i Venezuela.

Ron Diplomático har eksisteret i over 50 år, og i forbindelse med, at Rom er blevet en stadig mere populær spiritus overalt i verden, har virksomheden oplevet en voldsom ekspansion, således at Destilerias Unidas (som platformen hedder) i dag råder over tre potstills og fire kolonne stills, ligesom de er i fuld kontrol med honningen og melassen fra sukkerrørerne. Som en del af markedsføringsstrategien har Ron Diplomático siden 2007 konsekent samlet på internationale referencer, og til dato har denne Reserva Exclusiva sammen med Ron Diplomático’s andre produkter samlet flere end 60 internationale priser ligesom firmaets Master Blender Mr. Tito Cordero i oktober 2011 som den første fra Venezuela blev hædret med en “Golden Rum Barrels Award” og kåret til verdens bedste “Master Blender”.

Diplomático Reserva Exclusiva er brændt på de tre kobber potstills og efterfølgende modnet i et solera system af amerikanske fade op til en gennemsnitsalder på minimum 12 år. Resultatet er en mørk gylden Rom med en meget karakterfuld, sødmefyldt og krydret duft med fine lag af kakao, tørret ingefær, kanel og nellike, der leder frem til en dyb, levende og yderst forførende smagsoplevelse.