Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Domaine du Serre Des Vignes Sarrazine 2020

kr.159,00

På lager

Varenummer (SKU): 7584-2-2-3 Kategorier: , , ,
Serre Des Vignes Sarrazine Cuvee

Serre Des Vignes Sarrazine har en dyb farve med granatæble-antydninger. Duften er intens med noter af lakrids, kaffe, krydderier og sorte frugter som blåbær og brombær. Smagen er rund, kompleks og elegant. Der er en behagelig syrlighed, der giver friskhed. Tanninerne er bløde og smelter sammen. Lang eftersmag.

Den vigtigste karakteristik af denne vin er modningsprocessen med udvælgelse af forskellige fade for at skabe kompleksitet i duften.

Vinen vil passe perfekt til lam, tajine, kød med svampe eller blåskimmelost.

Grignan les Adhémar

Domaine du Serre des Vignes er grundlagt i 1973 hvor de første vinstokke med Grenache blev plantet.  Al dyrkning sker med respekt for naturen. Således blev vinhuset økologisk certificeret fra og med årgang 2011.

Vinene fra Rhône-dalen har i de seneste år oplevet en sand opblomstring, som helt klart skyldes nogle seriøse producenters forståelse for, at det bedste våben i den globale konkurrence er kvalitet. Gunstige klimatiske forhold samt større brug af de bedste druesorter som Grenache, Cinsault og især Syrah er nogle af de faktorer, som har været med til at gøre vinene fra Rhône mere populære.

Vinområdet Grignan les Adhémar, tidligere kendt som Côteaux du Tricastin, ligger i hjertet af Rhônedalen på venstre bred. området består af kun 1800 hektar vinmarker i det bakkede terræn, hvor jordbunden består af kalksten og ler. Markerne i området er opdyrket med aromatiske urter, lavendel, olivenlunde og vinstokke. Vinene, primært røde, er fine med en række smagsvarianter fra bær og blommer til krydderier og mere sofistikerede noter af peber, viol og trøffel. Det behagelige middelhavs klima giver området mildt, tempereret og blæsende vejr om vinteren, efterfulgt af varme, tørre og solrige sommerdage, afbrudt af kølige nætter. Klimatiske forhold som giver perfekte vækstbetingelser for druerne og sikrer en ensartet modning – en forudsætning for velafbalancerede vine.