Mængderabat

Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Producent

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Duca di Saragnano Toscana Sangiovese 2021

kr.95,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
pris ved minimum6 + kr.85,00
Varenummer (SKU): 2453-2 Kategorier: , ,

I det skønne betagende område i Toscana ligger Barbanera, et familie vinhus der så dagens lys i 1938, den dag i dag er det familien der driver dette vinhus.

Det startede i 1938, hvor vinen blev solgt ved at familien tog rundt til de lokale markeder og solgte deres vin, helt anderledes er det blevet i dag, hvor vine bliver solgt over hele verden.

Familien har bibeholdt de stolte tradition ved håndværket der er omkring vinfremstillingen, fortællinger og traditioner er gået fra generation til generation, det er med stolthed de har givet deres viden videre, i dag er det 3 generation der står bag vinen, der er igennem tiden blevet investeret i moderne teknologi til vinfremstillingen.
Familiens føler sig selv forpligtet, til at at blive ved med at skrive en god historie over deres vinhus, og syntes selv de er de eneste der kan, så de prøver at gøre deres bedste og lave vine man nyder med glæde.

Vinen kommer fra Toscana, og er lavet 100`% på sangiovese, til druens tidlige modning.

Druerne bliver plukket i de tidlige timer af dagen, og straks de ankommer til vineriet bliver de presset under temperatur styring, så friskheden bevares. Gæringen forgår i temperaturstyrede rustfrie ståltanke, og til allersidst lagrer vinen færdig på træfade imellem 4 til6 måneder – og resultatet er fremragende.

Flot intens dyb rubinrød farve i glasset. Duften er delikat og afslører masser af frugt – blommer, kirsebær, violer og krydderier. I smagen fornemmes masser af temperamentsfuld og solmoden frugt, med fyldige chokolade hints der munder ud i en blød og let sødmefuld eftersmag. En harmonisk power-vin med masser af struktur og kraft.

Vinen er et godt match til det røde kød, pastaretter, krydret retter samt oste.

Servér vinen ved 16-18 °C.