Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

Duval-Leroy Rosé Prestige 1’er Cru Brut

kr.549,00

På lager

Varenummer (SKU): 3537 Kategorier: , , , , ,
Vinen

Rosé fra en Rosé-specialist
Rosé-champagne kan være den mest forførende drik i verden, og Duval-Leroys feminine stil klæder vintypen perfekt. Duval-Leroy Rosé Prestige 1’er Cru fremstilles af Chardonnay og Pinot Noir fra kalkholdige marker i Côte de Blancs. Vinens duft byder på fine toner af røde bær og strejf af tørrede frugter à la figen. Smagen er. fabelagtig. Den silkeagtige vin lægger sig blødt på ganen og folder lag efter lag af liflig bærfrugt ud. Duval-Leroy Rosé Prestige 1’er Cru er en skøn og himmelråbende dekadent vin, perfekt som aperitif eller som ledsager til en bred vifte af gastronomi.

Producent

Familieejet tophus
Duval-Leroy er det sidste champagnehus af sin størrelse, som er 100 % familieejet. Huset besidder 200 hektar vinmarker, som overvejende ligger i Côte de Blancs-regionen. Blandt andet besiddes der jord i samtlige Côte de Blancs-byer med Grand Cru-status. Desuden har man langtidskontrakter på marker og druer i Montagne de Reims og Vallée de Marne.

Carol Duval-Leroy
Ifølge overhovedet, Carol Duval-Leroy, er den uhindrede adgang til druer fra de bedste marker nøglen til husets succes. Mens andre producenter må følge markedsprisernes luner, når de opkøber druer hvert år, er Carol Duval-Leroy sikker på at hun kan arbejde med druer i netop den ønskede kvalitet og stil, år efter år.

Den fremmeste eksponent for elegance
Duval-Leroys champagner er elegante og feminine. Carol Duval-Leroy nægter at lefle for amerikanske og asiatiske forbrugere, som vil have fylde og frugtsødme – hun laver tørre, aromatiske og udtalt feminine vine, der ofte betegnes som den fremmeste eksponent for elegant champagne.