Yderligere information

Varetype

Producent

Land

Størrelse

35 cl.

Økologisk

Ja

Wild Distillery Bornholm Ene Original Dry Gin 40% alk. – 35 cl.

kr.219,00

På lager

Varenummer (SKU): 6003-1 Kategorier: , ,

Wild Distillery Bornholm Ene Original Dry Gin er Wild Distillerys bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden. Den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering. Udover det gode, bornholmske drikkevand – naturligvis. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%. ENE Original Dry holder 40% i alkoholstyrke.

Produktionsmetoden er gammel og Ene Original Dry Gin er lavet med respekt for århundredes traditioner forbundet med gin destillering, men med et nordisk touch. ENE er ikke bare navnet på Wild Distillerys økologiske gin serie, men også en filosofi i deres produktion der hylder de helt tidlige versioner af gin. Filosofien handler i høj grad om, at finde ind til den klare, rene smag af enebær, som har været nydt i århundreder.

Original Dry er Wild Distillerys bud på en klassisk gin. Den har en fin, ren og klar smag.

Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.