Yderligere information

Producent

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Fanø Skibsrom Søhesten 41,5% alk. 70 cl.

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 4641-3 Kategorier: , ,
Søhesten

Fanø Skibsrom Søhesten er destilleret på Jamaica og efterfølgende forædlet på Fanø. Forædlingen består af en to-trins-lagring. Først lagres rommen med naturlige smagsgivere (bl.a. Fanø Lynghonning, havtorn og Madagaskar vanilje). Herefter efterlagres den på portvinsfade. Fanø Skibsrom Søhesten er en ekstra sød skibsrom. Smagen er rund og balanceret med sødmefulde noter af vanilje, muscovado og pomerans.

Historien om FANØ SKIBSROM

Historien om FANØ SKIBSROM handler om sejlskibe, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet. Inspirationen til FANØ SKIBSROM starter med fuldriggeren Doris Brodersen blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding.
Doris Brodersen blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanø’s sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913. Fanøs sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Jamaica til Fanø. Inspireret af Fanøs sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen. FANØ SKIBSROM er kvalitetsrom fra jamaica – krydret, lagret og flasket på Fanø. En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg – og tilbage igen.