Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Størrelse

fl. 33 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Hancock Høker bajer

kr.11,00

På lager

Varenummer (SKU): 2514 Kategorier: , , ,
Hancock Høker bajer

Farven er lys som en fuldmoden kornmark, skummet fast og snehvidt. Hancock Høker bajer er en behagelig maltet øl, der balancerer perfekt med den efterfølgende bitterhed. Humlestyrken er 25 IBU (International Bitter Units) som de traditionelle tjekkiske og tyske pilsnertyper. Lagret i mindst 45 dage. Dejlig øl til sild og saltmad. En af Danmarks reneste og bedste pilsneroplevelser!

Høker Bajer. Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle. Dette er vor traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.​​

Kvalitet frem for kvantitet

Det er filosofien bag Hancock Bryggeriernes produkter. Bl.a. derfor brygger de stadig efter de gamle metoder. Deres produkter er alle brygget med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter de ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype som anvendes. SAAZ er i øvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl. Selv om det i dag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har Hancock Bryggerierne valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer deres produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder. der bruges ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. De tilsætter ikke vand inden tapningen. På trods af at ølafgiften beregnes udefra alkoholindholdet i det færdige produkt, har de ikke sænket styrken i deres produkter.