Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Banan likør

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 2751 Kategorier: ,
Joseph Cartron Banan likør

Bananer blevet dyrket for første gang i New Guinea for over 1000 år siden. De sorter, der spises i dag, er blevet perfektioneret gennem århundreder. Kun bananer, der kommer fra Ecuador, er de bedste og bruges til at udarbejde Joseph Cartron Banan likør.

Denne sort med en intens gul farve og meget buet, er kendt for kvaliteten af ​​sit kød og sin meget rige og unikke smag. Macerationsperioden genskaber perfekt al eksotismen og smagen af ​​frugten i denne uslebne likør med en enestående vedholdenhed i munden.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.