Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron (blåbær likør) Liqueur de Myrtille 70 cl

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2102 Kategorier: ,

Blåbær likør 18% alc. Sød og frugtagtig. Nydes som en aperitif ved at blande det med vin eller champagne. Prøv også til dessert at dekorere is eller sorbeter. Nyd den solo til dessert, i hvidvin som aperitif, til kaffen, i kaffen, stænk lagkagebunde, vend i flødeskum, hæld over is, konfekt – ja kun fantasien sætter grænser for denne helt unikke likør.

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.