Tilbud

Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Creme de Fraise Des Bois (Skovjordbær) likør

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 4537 Kategorier: ,
Joseph Cartron Creme de Fraise Des Bois

Rigtige vilde jordbær kan lide at udvikle sig i skyggen af ​​træerne. Disse sjældne, udsøgte og meget parfumerede små frugter bringer Joseph Cartron Creme de Fraise Des Bois (Wild Strawberry Liqueur) en lækker vild og pastoral note.
For at opnå en rigere og stærkere smag, blander Joseph Cartron de udvalgte vilde jordbær, der er berømt for deres parfume og kraft i munden.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.