Tilbud

Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Creme de Framboise de Bourgogne likør

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 4536 Kategorier: ,
Joseph Cartron Creme de Framboise de Bourgogne likør

Dyb farve, finesse, rund og lang smag er kendetegnene ved Joseph Cartron Creme de Framboise (hindbærlikør), et unikt produkt.

Fortræffeligheden af ​​denne opskrift kræver den delikate blanding af Heritage- og Lloyd George-varianterne. Den første bringer struktur og rundhed, mens den anden genopretter al kraften, finessen, elegancen og den lækre bitterhed i frugten. Blandingen af ​​disse små skrøbelige bær garanterer den velsmagende autenticitet af denne frugtlikør.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.