Tilbud

Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 50 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Curacao Bleu likør (Blå Curacao)

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 4535 Kategorier: ,
Joseph Cartron Curacao Bleu likør

Joseph Cartron Curacao Bleu er lavet af de æteriske olier fra de søde appelsiner fra Brasilien og Florida, alle udvalgt fra de bedste frugtfarme. Ånden af ​​appelsin opnået fra disse æteriske olier er blandet med et strejf af rose absolut. Det er den eksklusive karakter af denne opskrift, som genskaber al den lette og syrlige smag af frugten såvel som den diskrete og bløde af rosen. Farvens dybde vil bringe rigdom og intensitet til de bedste cocktails.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.