Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron hvid Cacao Likør

kr.139,00

På lager

Varenummer (SKU): 4172 Kategorier: ,
Joseph Cartron hvid Cacao

Joseph Cartron hvid Cacao lavet på udvalgte kakaobønner fra Elfenbenskysten. Dette land, verdens førende producent, er kendt for kvaliteten af ​​sin produktion, der stadig er i hænderne på små traditionelle familielandbrug.

For at genskabe al karakteren og subtiliteten af ​​de bedste sorte chokolader er frugtkvalitet lige så vigtig som destillations-knowhowen, når man behandler Joseph Cartrons hvide kakaolikør: de bedste Elfenbenskystens bønner, let ristede og knuste, behandles omhyggeligt i vores pot-still, som frigiver al duften og smagen af ​​kakaoen.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.