Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron ingefær likør 18%

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 1611 Kategorier: ,

Fremstillet af ingefær fra Thailand og Brasilien. Drik den ren over knust is eller prøv: 3 cl Tequila 2 cl Creme de Cassis 2 cl Ginger of the Indies 2 cl Annanas juice 3 cl Banana juice

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.