Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Peppermint Vert

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 2753 Kategorier: ,
Joseph Cartron Peppermint Vert

Joseph Cartrons forfædres knowhow udtrykker sig fuldt ud, når det øjeblik kommer til at blande de forskellige ingredienser i Peppermint Vert i en smuk smaragdgrøn farve, rasende frisk, behageligt pebret og meget lang i munden.

Lavet af kinesisk pebermynte og iskold mynte, den æteriske mynteolie, der bruges i forarbejdningen af ​​Joseph Cartrons grønne pebermyntelikør, er helt naturlig med en fantastisk aromatisk styrke.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.