Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 50 cl.

Producent

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Joseph Cartron Triple Sec

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.139,00.

På lager

Varenummer (SKU): 3981 Kategorier: ,
Joseph Cartron Triple Sec

Joseph Cartrons Triple Sec lavet af de æteriske olier fra søde appelsiner fra Brasilien og Florida og bitre appelsiner fra Elfenbenskysten og Sicilien, alle udvalgt fra de bedste frugtfarme.

Den harmoniske blanding af de to frugtsorter samt den traditionelle karakter af denne opskrift sikrer en ekstrem koncentration af appelsin spiritus af en sjælden intensitet. Den enestående smag af bitter appelsin er perfekt genoprettet.

Området

De fleste kender Bourgogne området som en af verdens bedste producenter af vin. Området er imidlertid også kendt i Frankrig som en af de bedste leverandører af kvalitetsgastronomiske specialiteter såsom frugtlikør og brændevin. De fleste af Bourgognes gastronomiske produkter fremstilles af ofte meget traditionsrige og gamle firmaer som f.eks. Joseph Cartron i Nuits-Saint-Georges.

Producent

Nogle firmaer i Bourgogne kan måske prale af at være større eller mere opreklamerede end Joseph Cartron, men Cartron, som blev grundlagt i 1882, er helt klart en af de mest anerkendte for deres kvalitet. Hemmeligheden bag de fremragende likører og brændevine (Eaux-de-vie) ligger først og fremmest i udvælgelsen af den rå frugts kvalitet. Et solbær, et hindbær, en pære eller en blomme, som bruges til destillering eller macerering, skal være perfekt i sin modning og sundhed. Her kan enhver lille fejl ødelægge det hele.