Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Le Tribute Gin 43% alk.

kr.499,00

På lager

Varenummer (SKU): 5502-1-1 Kategorier: ,
Ginen

Le Tribute er en ny Super Premium gin fra Spanien, som fremstilles af Destilerías MG. LE Tribute står for Liquid Experience Tribute. Denne gin er tænkt som en hyldest til selskabets oprindelige stifter, Manuel Giro, nu hvor firmaet overtages af familiens fjerde generation. LE Tributes design, ånd og kvalitet kombinerer respekten for traditionerne med den passionerede og innovative tilgang familien altid har haft til fremstillingen af udsøgte drikkevarer.

Le Tribute Gin har noter af lime, appelsinskal, citronskal, enebær, kumquat og citrongræs, hvilket gør den til en unik og behagelig oplevelse. Den er frisk, men tør nok. Alt i alt en utrolig stilren og imødekommende gin, som smager af sommer og sol.

Kun Naturlige Ingredienser

Enebær: Den vigtigste ingrediens i en gin. Der udvælges og håndplukkes kun de bedste, modne enebær fra familien Giros landejendom i Teruel.
Citrongræs: Essentielle olier fra citrongræs udvindes, ved at destillere citrongræsset med vand i stedet for alkohol. Denne alternative metode giver Le Tribute gin dens karakteristiske friskhed.
Appelsin, citron og koriander: Der tilsættes to typer appelsiner (bitre og søde) fra Valencia, citronerne er fra Sevilla og udblødes sammen med korianderfrø for at skabe et balanceret destillat, som går perfekt i spænd med resten af de botaniske ingredienser.
Grapefrugt: Der anvendes tre typer grapefrugt (gul, pink og grøn), hvilket giver den bedste balance mellem sødme og bitterhed, som udvikler sig til en oplevelse af friskhed.
Kumquat: Den kinesiske citrusfrugt tilføjer en frisk syre.
Mandariner: Her finder vi sødmen. Mandarinerne er fra Middelhavets kyst.
Lime: Indbegrebet af friskhed. Lime giver det sidste strejf af frisk syrlighed for at afrunde smagen.
Alkohol: Spiritussen er baseret på hvede og byg af højeste kvalitet.