Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Område

Land

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

MAN Free Run Steen Chenin Blanc 2021

kr.79,00

På lager

Varenummer (SKU): 4041-1 Kategorier: , ,
Vinen

Der er altid stor forventning til Chenin Blanc fra Sydafrika. Med god grund. Denne drue er nemlig ofte ingrediensen i de absolut bedste hvide vine fra de kanter. MAN Vintners Chenin Blanc er et pragteksemplar. MAN Free Run Steen Chenin Blanc er en lækker hvidvin med en skøn tone af søde citroner springer i smagsløgene, med en fin afstemt syre og en skøn ligefrem stil i den mineralske afdeling.

MAN Free Run Steen Chenin Blanc  er en vin som viser hele sit potentiale ved servering til mad. Og den kan bære det meste, lige fra lyst grillet kød til alle afdelinger indenfor fisk og skaldyr. Selv meget krydrede retter kan have glæde af denne bragende gode Chenin Blanc.

MAN Family Wines

er historien om tre venner der havde en idé. De ønskede at producere en “top-hverdagsvin”, som de selv ville elske at købe og drikke. Vin af god kvalitet til en fair pris. For at realisere projektet, havde de tre venner José Conde samt brødrene Philip og Tyrrel Myburgh kun et problem. Hvordan kunne familiefreden blive bevaret, når dette nye projekt skulle præsenteres i de tre familier? Hvordan kunne Philip, José og Tyrrel bede deres koner (hvoraf de alle kun har en enkelt hver) om bare lidt mere “fritid” til nu også at hellige sig dette projekt? Lidt flere weekender ude af huset, og lidt flere rejsedage, når vinene skulle introduceres verden over? “Undskyldningen” blev, at de tre venner ville fremstille vinene, netop for deres koners skyld. Og derfor er vinene blevet opkaldt efter dem med hver deres forbogstav. Så Marie, Anette og Nicky måtte lægge navne til. Og tilladelsen til at fortsætte projektet blev udstedt prompte.